Travna mešanica BARENBRUG Mow Saver, 1KG (obloženo seme)

Čudovito je videti zelenice v parkih, javnih vrtovih in ob cestah, še bolje pa je, če ostanejo zelene brez pretiranega truda. Največja priložnost za izboljšave je ravno v zmanjševanju potrebe po vzdrževanju, pri čemer je na prvem mestu košenje.
Pogosto košenje pomeni stroške dela, goriva in odstranjevanja pokošene trave. Družba Barenbrug vam pomaga prihraniti s svojo travno mešanico Mow Saver, ki je revolucionaren nov koncept, zasnovan posebej za uporabo na javnih zelenih površinah.
Poleg tega, da poskrbi za časovne prihranke, mešanica Mow Saver tudi pomaga varovati okolje. Osnova te osupljive inovacije je pametna »nizkoraslost«, ki jo omogoča naša tehnologija zmanjševanja potrebe po košnji (Less Mowing Technology ali LMT). Mow Saver kmalu po setvi oblikuje gladko in gosto zelenico z edinstveno lastnostjo: trava ostane kratka in proizvaja malo biomase (ostankov po košnji), potreba po košenju pa upade za do 35 %. To je zasluga posebne mešanice travnih sort, ki ustrezajo edinstvenemu konceptu LMT.

Njene največje prednosti so:

-Manj košenja zaradi nižje rasti in počasnejše (ponovne) rasti.
-Hitro ukoreninjanje trate zaradi hitro kalečih sort.
-Manj travne biomase pomeni manj košenja, to pa pomeni manj ostankov po košenju.
-Manjša izguba organskih snovi zaradi redkejše košnje in manjše količine odpadkov po košnji.
-Travna mešanica Mow Saver občinskim upravam in upraviteljem javnih zelenih površin omogoča, da zagotovijo zelene površine v parkih, javnih vrtovih in ob cestah ter ob tem namenijo precej.

Potrebujete pomoč?

Izberite MANTELJ

Na voljo prijazno osebje, ki je vedno pripravljeno pomagati!

KONTAKTIRAJTE
NAS

VRSTE PLAČIL

Cene v spletni trgovini se lahko razlikujejo od cen v PE Stopiče

DELOVNI ČAS

SPREMLJAJTE NAS

© 2024 Mantelj