Travna mešanica BARENBRUG Mow Saver, 1KG (obloženo seme)

Počasi rastoča okrasna travna mešanica za manj košnje. Nizko rastoča travna mešanica za gosto in fino trato. Raste do 35% počasneje, zato potrebuje manj košnje. Zaradi počasne rasti potrebuje manj hranil in gnojenja. Zelo je primerna za ROBOTSKE KOSILNICE ter območja z malo vzdrževanja.

Šifra: 6043 Kategorija:

Opis

Čudovito je videti zelenice v parkih, javnih vrtovih in ob cestah, še bolje pa je, če ostanejo zelene brez pretiranega truda. Največja priložnost za izboljšave je ravno v zmanjševanju potrebe po vzdrževanju, pri čemer je na prvem mestu košenje.
Pogosto košenje pomeni stroške dela, goriva in odstranjevanja pokošene trave. Družba Barenbrug vam pomaga prihraniti s svojo travno mešanico Mow Saver, ki je revolucionaren nov koncept, zasnovan posebej za uporabo na javnih zelenih površinah.
Poleg tega, da poskrbi za časovne prihranke, mešanica Mow Saver tudi pomaga varovati okolje. Osnova te osupljive inovacije je pametna »nizkoraslost«, ki jo omogoča naša tehnologija zmanjševanja potrebe po košnji (Less Mowing Technology ali LMT). Mow Saver kmalu po setvi oblikuje gladko in gosto zelenico z edinstveno lastnostjo: trava ostane kratka in proizvaja malo biomase (ostankov po košnji), potreba po košenju pa upade za do 35 %. To je zasluga posebne mešanice travnih sort, ki ustrezajo edinstvenemu konceptu LMT.

Njene največje prednosti so:

-Manj košenja zaradi nižje rasti in počasnejše (ponovne) rasti.
-Hitro ukoreninjanje trate zaradi hitro kalečih sort.
-Manj travne biomase pomeni manj košenja, to pa pomeni manj ostankov po košenju.
-Manjša izguba organskih snovi zaradi redkejše košnje in manjše količine odpadkov po košnji.
-Travna mešanica Mow Saver občinskim upravam in upraviteljem javnih zelenih površin omogoča, da zagotovijo zelene površine v parkih, javnih vrtovih in ob cestah ter ob tem namenijo precej.

Dodatne informacije

Teža1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Travna mešanica BARENBRUG Mow Saver, 1KG (obloženo seme)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja