Super koncentriran detergent za pranje zunanjih delov, 2kg

Super koncentrat za čiščenje zunanjih površin za profesionalno uporabo. Dvokomponentno alkalno čistilo, namenjeno za čiščenje tovornjakov, kontejnerjev, avtobusov in ostalih vozil, brez uporabe krtače ali gobe, razen na posebno umazanih mestih. Napada umazanijo od smoga, masti, prstov, itd. Ne poškoduje laka.

Uporabljamo tudi za čiščenje zunanjih delov motorja in podvozja. Glavna značilnost dimerja je njegova učinkovitost in biološka razgradljivost elementov, ki jih vsebuje.

UPORABA: Razredčimo z vodo v razmerju 1l proti 60-80l, če ga uporabljamo za predpranje, 1l proti 40-50l, če ga uporabljamo za normalno čiščenje, 1l proti 5-10l za čiščenje motorja in koles ter 1l proti 5-6l za čiščenje železniških vagonov. Raztopino razpršimo od spodaj navzgor, nato pa izplaknemo z vodnim čistilcem (mrzlo). Za pravilno uporabo priporočamo čiščenje poleti in sicer v senci in že ohlajenih površin.

Zaradi raztopin se izogibajte predolgega stika čistila z aluminijem in njegovimi zlitinami. Med čiščenjem nosite rokavice in zaščitna očala. Preden izlijete tekočino iz posode, jo dobro pretresite.

Šifra: 3544 Kategorija:

Dodatne informacije

Teža2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Super koncentriran detergent za pranje zunanjih delov, 2kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja