STATUS HomeVac SET – Vakuumski aparat HomeVac HV500 in vakuumski pripomočki, 14-delni set

Vakuumski aparat HV500 v setu z vakuumskimi pripomočki je odličen za spoznavanje prednosti vakuumskega shranjevanja. V edinstvenem 14-delnem setu dobite vse, kar potrebujete za podaljševanje obstojnosti živil.

TEHNIČNI PODATKI:

 • TEŽA: 3650g
 • DIMENZIJE: 370 × 235 × 356 mm
 • ČRPALNI VOLUMEN: 14 litrov/minuto
 • PODTLAK: -750 mbar
 • MOTOR: 230 V AC (izmenični elektromotor)
 • VRSTA ČRPALKE: enojna
 • DOLŽINA VAKUUMSKEGA KANALA: 280 mm
 • BARVA: bela
 • DOLŽINA: 340 mm
 • KANAL ZA NOŽ: ne
 • PROSTOR ZA FOLIJO V ROLI: ne
 • ŠIRINA: 170 mm
 • VIŠINA: 90 mm
 • INTEGRIRAN NOŽ: ne
Kategorija:

Opis

Iščete način, kako prihraniti čas in denar pri nakupovanju hrane? Vam večkrat tedenski obiski trgovin vzamejo preveč časa? Rešitev je v vakuumskem shranjevanju nakupljenih živil – preverite vakuumski aparat Homevac HV500.

Vakuumsko shranjevanje hrane

Hrana, izpostavljena zraku, je podvržena propadanju, saj bakterije za rast in razvoj potrebujejo kisik. Z vakuumskim pakiranjem odstranite kisik in s tem preprečite gnitje, plesen, žaltavost ter tudi izgubo okusa, vitaminov in arome. Brez dodajanja konzervansov ali drugih (škodljivih) dodatkov. Vakuumiranje je najbolj naraven način podaljševanja obstojnosti hrane.

Kako prihraniti pri nakupovanju živil?

Kupite večje količine živil po akcijskih cenah, jih vakuumsko shranite in si tako zagotovite zalogo, ki vam bo prihranila vsakodnevni obisk trgovine. Vakuumski aparat Homevac HV500 in vakuumski pripomočki so vse, kar potrebujete za preprečevanje propadanja hrane v svojem gospodinjstvu. Poskrbeli boste tako za živila v shrambi in hladilniku kot za ostanke jedi ali prigrizkov. Izberite edinstveni set vakuumskih pripomočkov na trgu, ki poleg vakuumirke in folije za vakuumiranje vsebuje tudi vakuumski posodi, univerzalni vakuumski pokrov, ročno vakuumsko črpalko in zapiralo za vrečke.

Kako varno shraniti ostanke kosila?

Neradi shranjujete ostanke kosila, saj vas skrbi, da bi svojim bližnjim ponudili pokvarjeno hrano? Če ostanke zavakuumirate in shranite v hladilniku ali zamrzovalniku, ste lahko brez skrbi. Živila so  v vakuumu zaščitena pred bakterijami, saj te nimajo kisika, ki je potreben za njihov razvoj. Skuhajte večje količine bolonjske ali druge omake in jo shranite v vakuumsko posodo. V hladilniku bo počakala do konca tedna, vi pa boste imeli kosilo za lačne želodčke pripravljeno v pol ure ali manj.

Zakaj izbrati vakuumski aparat Homevac HV500?

Vakuumirka HV500 je funkcijsko zmogljiva, a kompaktna in enostavna za uporabo. Idealna je za mestne družine, ki vakuumirajo pridelek z vrta ali tržnice in manjše količine suhomesnih izdelkov. Idealna izbira, ko je kakovost hrane na prvem mestu!

Vakuumiranje čvrstih in suhih živil je popolnoma poenostavljeno s funkcijo avtomatskega vakuumiranja. Za vas to pomeni vakuumiranje z enim pritiskom na gumb. Aparat izsesa zrak in zavari vrečko pri doseženem podtlaku –750 mbar.

Za občutljiva živila, kot so sveže meso, gobe in mehko sadje uporabite t. i. ročno vakuumiranje. V tem primeru spremljajte proces vakuumiranja in ustavite izsesavanje zraka, ko začne tekočina po vrečki polzeti proti aparatu oz. preden se vrečka stisne toliko, da bi poškodovala mehka živila. Aparat nato vrečko še zavari in živilo je pripravljeno za v shrambo ali zamrzovalno skrinjo.

Vakuumski aparat Homevac HV500: garancija

Vakuumator HV500 je proizveden v Sloveniji in ima dveletno garancijo kakovosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “STATUS HomeVac SET – Vakuumski aparat HomeVac HV500 in vakuumski pripomočki, 14-delni set”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja