Ratimor Plus žitna vaba, 150g

Rodenticid v obliki žitne vabe z aktivno snovjo bromadiolon je zaradi sestave in pakiranja primeren predvsem za zatiranje hišnih miši ter črnih in sivih podgan v bivalnih prostorih in gospodarskih poslopjih.

Zapoznelo delovanje in širok spekter uporabe žitne vabe sta razloga, da je ta vaba tako priljubljena pri profesionalnih zatiralcih škodljivcev. Za uspešnost dodatno poskrbi še dodan atraktant, ki privablja škodljivce.

PREDNOSTI:

  • Dodatek atraktantov, ki z vonjem privlačijo glodavce,
  • zakasnjeno delovanje, kar še poveča učinkovitost,
  • vsebuje grenko averzivno sredstvo.
Šifra: 7408 Kategorija:

Opis

Ratimor Plus žitno vabo uporabljajte kot rodenticid v skladiščih s kmetijskimi proizvodi (v katerih blago ni v razsutem stanju), na živinorejskih farmah, v skladiščih z živili, industrijskih obratih ter drugih prostorih, kjer so dejavne miši in podgane.

Ratimor Plus žitno vabo nastavljajte na krajih, kjer opazite sledove miši in podgan, kot so iztrebki in poškodovana embalaža. V prostorih, kjer se zadržujejo ljudje in druge živali, vabe zakrijte. Prav tako jih zavarujte pred vlago. Pojedene vabe nadomestite z novimi, vse dokler le-te ne ostanejo nedotaknjene. Poginule živali odstranite in preprečite dostop do njih.

Dodatne informacije

Teža0,15 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ratimor Plus žitna vaba, 150g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja