STATUS Profesionalni vakuumski aparat PROVAC 360

Vakuumski aparat Provac 360 je namenjen proizvajalcem sirov, suhomesnih proizvodov, pekarskih izdelkov ipd. Profesionalni aparat za vakuumiranje je dovolj zmogljiv za vsakodnevno vakuumiranje večjih količin živil. Kakovost aparata zagotavlja kar 5-letna garancija.

TEHNIČNI PODATKI:

 • VRSTA ČRPALKE: dvojna
 • ČRPALNI VOLUMEN: 30 litrov/minuto
 • PODTLAK: -900 mbar
 • DOLŽINA VAKUUMSKEGA KANALA: 360 mm
 • DOLŽINA: 510 mm
 • ŠIRINA: 288 mm
 • VIŠINA: 137 mm
 • MOTOR: 230 V AC (izmenični elektromotor)
 • BARVA: srebrno-siva
 • KANAL ZA NOŽ: ne
 • PROSTOR ZA FOLIJO V ROLI: ne
 • INTEGRIRAN NOŽ: ne
Kategorija:

Opis

Iščete način, kako bi čim bolj profesionalno predstavili svoj produkt in hkrati zagotovili tudi embalažo, primerno za transport in skladiščenje? Potrebujete vakuumski aparat, ki bo dovolj zmogljiv za profesionalno uporabo, a še vedno prijazen za uporabo in primeren za pakiranje večjih količin živil naenkrat? Sirarji, mesarji, salamarji, lovci in ribiči boste našli rešitev v Statusovem profesionalnem stroju za vakuumiranje Provac 360. Zasnovan je ravno za zahtevne uporabnike, ki dnevno shranjujejo večje količine živil in ne pristajajo na kompromise glede njihove kakovosti.

Z vakuumiranjem do večjega profita

Živila, shranjena v vakuumu, so zaščitena pred oksidacijo. To pomeni, da ni prisotnega kisika, ki omogoča razvoj bakterij. Hrana ostane sveža dlje časa, se ne pokvari in ne splesni. To je še posebej pomembno, ko imate v hladilnici večje količine živil in je vaš profit odvisen od tega, kako dobro jih izkoristite.

Profesionalni vakuumski aparat Provac 360: kakovostno pakiranje izdelkov za prodajo

Prav tako je kakovostno shranjevanje bistveno pri pakiranju končnih izdelkov. Povpraševanje na trgu je spremenljivo, zato se lahko zgodi, da bo prodaja kak teden slabša. Proizvodi, shranjeni v vakuumu, bodo brezhibni počakali teden ali več do naslednjega kupca.

Profesionalni vakuumski aparat Provac 360 je primeren za vakuumiranje vseh vrst živil

Ne glede na to ali proizvajate občutljive izdelke ali suhomesne proizvode ima aparat za vakuumiranje Provac 360 funkcije, ki so primerne za vakuumiranje različno občutljivih živil.

Avtomatsko vakuumiranje uporabite za vakuumsko pakiranje kompaktnih živil, kot so trdi siri, suhe salame, pršut, oreščki ipd. Z enim pritiskom na gumb bo živilo vakuumsko zapakirano in zavarjeno v vrečko za vakuumiranje.

Ročno, pulsno vakuumiranje je primerno za vlažna in mehka živila, kot so gobe, sveže meso, ribe, sadje in zelenjava. Vakuumirka izsesava zrak, dokler pritiskate na gumb. Ko ga spustite, se proces prekine. Na ta način natančno nadzirate, koliko zraka bo izsesanega in preprečite, da bi se mehko živilo preveč stisnilo. Provac 360 ima tudi senzor in lovilec za tekočine, ki ovira vstop tekočin v prostor motorja. Na tekočino v aparatu vas bo opozorila tudi kontrolna lučka Liquid Trap.

Enostavnejše vakuumiranje

S posebno ročko boste vakuumski aparat enostavno zaklenili in imeli med vakuumskim pakiranjem prosti roki. Sistem samodejnega odpiranja in zapiranja pokrova Status Smart Open/Lock je v postopku prijave patenta.

Vakuumiranje tekočin

Aparat za vakuumiranje Status Provac ima tudi funkcijo vakuumiranja Statusovih vakuumskih pripomočkov. S posebnim priključkom lahko zavakuumirate živila in tekočine v vakuumske posode, vakuumski vrč ali profesionalne vakuumske posode. Aparat sam prekine proces vakuumiranja, ko je v posodi ustvarjen primeren podtlak.

Provac 360: aparat za vakuumiranje z izjemno močjo črpalke

Dvojna črpalka s črpalnim volumnom 30 l/min poskrbi za hitrejše delovanje aparata, ki je izredno pomembno, ko morate zapakirati večje količine izdelkov zaporedoma. Podtlak do – 900 mbar doseže že v nekaj sekundah. Vakuumiranje sirov še nikoli ni bilo tako enostavno in hitro! Kljub izjemni jakosti dvojne črpalke, vas motor aparata med delovanjem ne bo oglušil.

Pametni varilni trak

Aparat samodejno uravnava proces varjenja glede na temperaturo varilnega mehanizma. Dvojni varilni trak z aktivnim merjenjem temperature Status Smart Seal System deluje tako, da vakuumski aparat pri zaporednem vakuumiranju večjih količin živil potrebuje vse manj časa za varjenje in zato porabi vse manj električne energije. Vrečke pa so zahvaljujoč dvojnemu varu tesno zaprte in primerne tudi za zahteven transport.

Vakuumsko pakiranje večjih kosov mesa

Status Provac ima daljši vakuumski kanal in varilni trak od ostalih aparatov, namesto 28 kar 36 cm. To za vas pomeni, da lahko zavakuumirate cel svinjski kotlet ali celega piščanca v vakuumske vrečke širine 35 cm ali več manjših vrečk hkrati. Tako boste lahko zapakirali tudi po tri suhe salame naenkrat.

Prosti roki pri vakuumiranju

Za lažjo nastavitev vrečk v aparat uporabite dvostranski lepilni trak Status Stiki za večkratno uporabo. Vrečke bo držal na mestu, vaše roke bodo proste, zmanjšali pa boste tudi neizkoriščen rob vrečk. Glejte navodila za pravilno namestitev lepilnega traku.

Zakaj izbrati profesionalni stroj za vakuumiranje Provac 360?

Stroj za vakuumiranje Provac 360 je idealna izbira za živilske proizvodnje, profesionalne kuhinje in tudi vse tiste, ki vsakodnevno vakuumirate velike količine živil. Izjemno močan motor in funkcije za vakuumsko shranjevanje različnih živil vam zagotavljajo hitrejše in kakovostnejše vakuumiranje skrbno pridelanih dobrot, ki bodo primerne za skladiščenje, transport in prodajo. V primernih pogojih bodo počakale na kupca brez da bi spremenile okus, vonj ali videz.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “STATUS Profesionalni vakuumski aparat PROVAC 360”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja