HomeOgarden vaba za MIŠI in PODGANE, 400g

HomeOgarden MIŠI IN PODGANE STOP je prvi naravni rodenticid v Evropi za zatiranje miši in podgan brez agrokemikalij. Izdelek je popolnoma drugačen od ostalih izdelkov za isti namen, saj se pelete iz koruznih storžev brez posebnosti izločijo iz prebavnega trakta vseh živali. Z uporabo naravnih pripravkov HomeOgarden MIŠI IN PODGANE STOP se izognemo številnim nevarnostim, ki se pojavijo pri uporabi proizvodov na bazi agrokemikalij kot so antikoagolanti. Delovanje izdelka cilja prav na posebnost metabolizma, ki ga imajo glodavci. Po zaužitju pelet se pri miših in podganah poruši mehanizem za absorpcijo vode, ki je pri teh živalih edinstven. Ta lastnost, predvsem pa velika požrešnost miši in podgan, omogočata uporabo proizvodov, katerih sestava je popolnoma naravna in hkrati neškodljiva za druge živali. Izdelek je učinkovit le, če se jih miši in podgane najedo, zato je zelo pomembno, da so pelete vedno na razpolago oziroma jih uporabljamo kot vir prehranjevanja v zaprtih prostorih ali okoli njih. Specifičen način delovanja temelji na lastnostih, ki so edinstvene za miši in podgane: velika požrešnost, saj lahko pojedo več kot 10 % njihove lastne teže, glodavci ne bljuvajo, imajo edinstven mehanizem za absorpcijo vode in učinek je opazen že po 4 do 5 dneh.

Kako do najboljših rezultatov? Želen učinek je dosežen pri 40 – 60 g proizvoda pojedenega na podgano in 10 – 15 g proizvoda na miš. Po 4 – 7 dneh rednega hranjenja S proizvodom miš ali podgana pogine.

Kje uporabljamo? Poleg prostorov našega doma (shrambe, garaže, lope) lahko proizvod uporabimo tudi v hlevih, na ekoloških kmetijah, v prostorih prehrambne industrije, skladiščih in kjerkoli se srečamo s težavo, a ne želimo zastrupljati okolja. Pri uporabi tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem je potrebno zagotoviti, da je izdelek primaren vir prehranjevanja za miši in podgane. To dosežemo tako, da iz območja, kjer bomo namestili vabe, umaknemo vse druge vire prehrane za glodavce, vabe namestimo v zaprtih prostorih ali na prostem tam, kjer so opazne sledi prisotnosti miši in podgan (sledi, iztrebki …), še posebej ob poteh in luknjah, vabe zaščitimo pred vlago, mokri vabi se učinkovitost zmanjša, skrbimo, da so pelete na razpolago vse dokler so opazne aktivnosti glodavcev. Postavimo vabe, ki so pakirane v zaprtih vrečkah. Vsaka vrečka vsebuje približno 50 g vabe. Vrečke postavimo v razmiku 2-5 metrov.

Kdaj uporabljamo? Izdelek uporabljamo skozi celo leto. Najpomembneje pa je, da ga postavimo, ko se pojavijo miši in podgane, in sicer je to najpogosteje med septembrom in aprilom, ko jim primanjkuje hrane v zunanjem naravnem okolju.

PAKIRANJE: 400g

Šifra: 5664 Kategorija:

Dodatne informacije

Teža0,4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HomeOgarden vaba za MIŠI in PODGANE, 400g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja