Effect, univerzalni insekticid aerosol, 400ml

4,90

Effect univerzalni insekticid aerosol vsebuje dve aktivni snovi: permetrin in tetrametrin, zato zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno zaščito notranjih in zunanjih prostorov pred muhami in komarji, učinkovit pa je tudi proti moljem, mušicam, pršicam ter drugim vrstam mrčesa (mravlje, srebrne ribice, ščurki, uši ipd.).

Posebna formulacija dveh učinkovin deluje kontaktno, zato povzroči takojšnje uničenje nadležnega mrčesa, z dodatkom repelenta pa tudi podaljšano in ohrani prostor še dolgo brez insektov. Dodana je tudi dišava, ki prostor napolni s prijetnim vonjem po citrusih. Sredstvo na tretiranih površinah ne pušča madežev.

 

Ni na zalogi

Šifra: 5683 Kategorija:

Opis

PREDNOSTI:

-Takojšnja in dolgotrajna zaščita
-5 sekund pršenja zaščiti 20 m2 velik prostor
-Dodan repelent odganja mrčes
-Prostor napolni s prijetnim vonjem
-Brez dodatka PBO (insekticid se na dnevni svetlobi hitro razgradi, zato je treba manj zračiti)
-Ščiti zaprte in odprte prostore

UPORABA: Sredstvo pred uporabo dobro pretresite in nato pršite. Razpršilec držite v čim bolj navpičnem položaju. Proti muham, komarjem in drugim letečim insektom pršite navzgor, v vseh smereh. Pet sekund pršenja zadostuje za prostor, velik 20 m2. Za boljši rezultat popršite vse štiri kote prostora. Proti plazečim se insektom pršite v njihova skrivališča z razdalje 30 cm. Ne uporabljate v pretiranih količinah ali drugače kot po navodilu. Ne pršite po ljudeh, domačih živalih, hrani, opremi za pripravo hrane in jedilnem priboru. Effect univerzalni insekticid aerosol priporočamo za uporabo v bivalnih prostorih, kleteh, shrambah, na terasah, v kampih ter v drugih odprtih in zaprtih prostorih, kjer je mrčes.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Effect, univerzalni insekticid aerosol, 400ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja