BIOKILL KRIZANTEMA, 375 ml

OPIS:

  • Proti vsem letečim in gomazečim žuželkam
  • Z napredno tehnologijo mikrokapsuliranja
  • Takojšnja učinkovitost
  • Dolgotrajno učinkovitost do 4 tedne

Pršilo proti letečim in gomazečim insektom BIO KILL z naravnim ekstraktom krizanteme odlikuje sodobna tehnologija mikrokapsuliranja. Deluje takoj, hkrati pa nudi dolgotrajno učinkovitost do 4 tedne. Preventivna uporaba izdelkov BIO KILL vsakih nekaj tednov prispeva k temu, da ni nepotrebnega ali prekomernega zatiranja žuželk. Žuželke namreč spadajo v naravo, ne v hišo.

Šifra: 4456 Kategorija:

Opis

NASVET: Pred uporabo testirajte na manj vidnem mestu, da se izognete madežem in preverite barvno obstojnost tkanin. Zlahka se spere. Pred uporabo dobro pretresite.

UPORABA: Razpršite iz razdalje 30 cm po površini, dokler ni rahlo mokra. Pred uporabo pokrijte kuhinjske površine, posodo, akvarije in ptičje kletke. Razpršite po tleh, stenah, razpokah, vogalih, po okvirjih oken, pragovih vrat, režah in skritih površinah za hladilniki, pečmi, kjer obstaja sum, da se insekti nahajajo. Pustite, da se obravnavane površine posušijo, preden pridejo v stik z ljudmi in živalmi.

Ni primeren za uporabo na človeku in domačih živalih!

Primeren je tako za uporabo zunaj kot v notranjih prostorih. Uporaba na prostem mora biti omejena na direkten nanos po insektih. Temeljito razpršite po zunanjih okvirjih oken in pragovih vrat, da se prekrijejo škodljivci, da dosežemo takojšnji učinek.

Ne uporabljati v dežju. Uporaba na prostem mora biti omejena na mesta, kjer ne more priti do spiranja v okolje. Ne zlivati v odtoke ali kanalizacijo.

Priporočljiv odmerek: 25 ml/m2  neposredno na insekte, da dosežemo takojšnji učinek, 50 ml/m2 na površine, da dosežemo dolgotrajen učinek do 4 tednov.

Dodatne informacije

Teža0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIOKILL KRIZANTEMA, 375 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja