BIO PLANTELLA VRT – 100 % organsko gnojilo iz morskih alg, 1L

Visokokakovostno tekoče organsko hranilo iz izvlečka morskih alg z dodanimi vitamini poskrbi za zdrav razvoj, bujno cvetenje, večji pridelek, boljšo kakovost plodov ter poln okus.

LASTNOSTI:

– organsko gnojilo iz morskih alg,
– omogoča uravnotežen razvoj korenin, listov in plodov,
– za zdrav razvoj rastlin, bujno cvetenje in kakovostne plodove,
– primerno tudi za vegane.

UPORABA: Gnojilo je primerno za vrtnine, sadno drevje, balkonske, in okrasne rastline. Za pripravo 1 L hranilne raztopine potrebujete 10 mL gnojila. Gnojilo lahko uporabljate za zalivanje ali foliarno. Priporočljivo je foliarno gnojenje sadnega drevja, vrtnin, trate in okrasnih grmovnic, in sicer v koncentraciji 100 mL / 10 L vode.

Šifra: 6893 Kategorija:

Opis

Organsko gnojilo Bio Plantella Vrt je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja primerne količine hranil. Glavna sestavina organskega hranila Bio Plantella Vrt so tekoči izvlečki iz morskih alg, ki na rastline izjemno dobro delujejo. Ko rastlini dodamo gnojilo, se okrepi koreninski sistem, kar omogoča optimalen sprejem anorganskih snovi iz zemlje in bolj zdrav razvoj, bujno in podaljšano cvetenje. Z rednim dognojevanjem rastlini občutno povečamo metabolizem in pospešimo rast, povečamo pridelek, zviša pa se tudi odpornost rastlin proti pozebi in drugim stresnim pogojem. Z dodanimi vitamini gnojilo podpira tudi zdravo in enakomerno rast, ter tvorbo okusnih in sočnih plodov.

PREDNOSTI: 100 % organska sestava/dodatek morskih alg, ki rastlinam omogoča odličen razvoj/prava mero hranil za zdrav in močan koreninski sistem, optimalno rast in cvetenje/tekoča obliko, ki zagotavlja rastlinam toliko hranil, kot jih potrebujejo/z naravnimi rastlinskimi rastnimi hormoni ter mešanico potrebnih hranil, aminokislin, ogljikovih hidratov in vitaminov.

Pakiranje: 1L

Dodatne informacije

Teža1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO PLANTELLA VRT – 100 % organsko gnojilo iz morskih alg, 1L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja